Se deschid piscinele și prețurile vor "frige" buzunare gorjenilor

Se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea sezonului estival in Gorj. La jumătatea acestei luni majoritatea piscinelor din Târgu-Jiu dar și din județ vor fi deschise, iar tarifele nu sunt deloc mici.


Deși administratorii piscinelor susțin că taxele de acces sunt aceleași ca anul trecut, prețurile pleacă de la 50 de lei de persoană și pot ajunge chiar la 300 de lei, în funcție de zona piscinei unde aleg să se răcorească.


Aprilia Park din comuna Arcani se va deschide în data de 14 iunie, iar tarifele variază între 40 și 60 de lei, iar cei care optează  pentru baldachin sau canapea vor scoate din buzunar 100 de lei pentru accesul la piscină.


"Mai sunt doar câteva zile până la deschiderea aqua park-ului Aprilia Park! Suntem bucuroși să vă anunțăm că tarifele de acces pentru aqua park rămân neschimbate pentru sezonul cu numărul 13, astfel încât să vă puteți bucura de toate atracțiile noastre la aceleași prețuri", anunță administratorii piscinei.


Și la piscinele din Târgu-Jiu prețurile fierbinți vor arde buzunarele gorjenilor în această vară. Intrarea variază între 50 și 60 de lei pe zi cu o mică reducere după ora 16.00 iar cei care vor să se răsfețe la zona VIP vor scoate din buzunar între 150 și 300 de lei pentru o scoică sau un baldachin. Copiii sunt cinci ani au intrare liberă.


De precizat este că la aceste tarife se adaugă și alte cheltuieli pentru răcoritoare sau mâncare.

Vizualizări: 1,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: