Rujan spune că PSD a câștigat alegerile pentru primăria Târgu Jiu

Președintele PSD Târgu Jiu, Cristinel Rujan, anunță că partidul său va câștiga primăria Târgu Jiu, indiferent de candidat și contracandidați. Totuși, în declarația extrem de optimistă se observă un singur lucru: PSD nu are candidat.

Atitudinea este, probabil, bună pentru activul de partid, însă nu este susținută de acțiuni publice. Rujan dă de înțeles că nici nu contează pe cine vor avea candidat, PSD va câștiga. În același timp, PSD este într-un dans continuu cu actualul primar Marcel Romanescu punând în așteptare orice membru care ar vrea să își construiască un profil de candidat. 

”Avem câteva nume în vedere, dar până nu avem toate datele dintr-un sondaj de opinie... În raport de cine va conduce PNL și cine va candida ne recalibrăm poziționarea inclusiv în ceea ce privește candidatul. Deocamdată e prematur, dar vom avea candidatul care va fi primarul municipiului Târgu Jiu și majoritatea în Consiliul Local. Indiferent cine va fi candidatul nostru, în raport de contracandidații noștri, va câștiga primăria Târgu Jiu”, a spus Rujan la Radio Infinit.

Cristinel Rujan a mai spus că fie va rămâne în partea organizatorică a campaniei din Târgu jiu, fie va ceda organizarea alegerilor celui care va candida. Ceea ce indică faptul că președintele organizației nu ar vrea să fie legat prea mult de campanie pentru municipiu.

Vizualizări: 2,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: