"Jungla" de pe străzile din Târgu Jiu

Semne de circulație acoperite de copaci. Cu asta se confruntă șoferii din Târgu Jiu pe multe străzi din oraș. Unele indicatoare abia se mai observă ori nu se văd deloc din cauza vegetației care le-a acoperit chiar și de tot. 

Un astfel de exemplu a fost sesizat de cititorii Pandurul în zona blocurilor turn și în zona Pieței Mici, din municipiu. Localnicii de acolo spun că mulți copaci trebuie toaletați. Mai ales cei care afectează siguranța circulației. 

Un indicator care atenționează șoferii că strada este cu sens unic nici nu se mai observă. Atât de mult a crescut salcia de lângă acesta. 

Oamenii spun că au făcut sesizări la primărie și așteaptă să fie rezolvată problema mai ales dacă în zonă vin și alți șoferi care nu cunosc că strada este cu sens unic și nu văd semnul de circulație. Astfel de exemple sunt însă în multe cartiere. Unde târgujienii se mai plâng și de faptul că multe terenuri s-au umplut de ambrozie și nici proprietarii, nici statul nu fac nimic să înlăture buruiana care afectează mulți oameni alergici. Legea prevede amenzi mari, dar autoritățile nu au anunțat ce măsuri au luat ca problema să-și găsească rezolvarea.

Galerie foto


Vizualizări: 9,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: