Ironii la adresa PSD: Îl așteptăm pe domnul Weber în campania electorală

S-au supărat angajații CE Oltenia după ce l-au auzit pe liderul PSD Gorj, Mihai Weber, spunând la radio că este tardiv pentru aplicarea legii 197 și că exista o șansă în 2021. 

Manu Tomescu, angajat și sindicalist CEO, a reacționat într-un comentariu postat la articolul din Pandurul. Tomescu își amintește că în 2021, Weber și alți lideri PSD, îi susțineau pe protestatari. Ironic, el spune că-l așteaptă pe Weber în campanie electorală.

”Îi aducem aminte domnului Weber că în anul 2021 venea printre noi în timp ce protestam în fața Prefecturii Județului Gorj, și împreună cu domnul Manta și domnul Rujan ne asigurau de toată susținerea în ceea ce privește recunoașterea prin lege a condițiilor noastre de muncă! Dar atunci erau în opoziție și erau "frații noștri" !

Abia îl așteptăm pe domnul Weber și pe colegii dumnealui, anul viitor în campania electorală, atunci când o să le amintim cum își bat joc de ultimele generații de mineri și energeticieni la care le închid locurile de muncă și ii lasă pe drumuri fără nici un venit!

Abia aștept să ne explice și nouă cum se face că pe Legea Decarbonării (legea care ne închide activitatea) o respectă și o aplică la virgulă, iar pe legea nr. 197 refuză să o aplice invocând tot felul de motive”, a scris Tomescu.

Mihai Weber a declarat că este ”tardiv” și nu se mai poate face nimic pentru aplicarea legii 197, declarația fiind dată în contextul în care, de Ziua Energeticianului, angajații au lăsat o scrisoare la sediul PSD, în care cer ajutor.

Vizualizări: 2,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: