Ședință pentru numirea membrilor Consiliului de Supraveghere

Adunarea Generală Ordinară (AGA) a acționarilor CE Oltenia se reunește pe 17 august pentru a numi membrii Consiliului de Supraveghere din companie.


Firma de recrutare a furnizat o listă, interviurile au fost făcute, mai rămâne doar numirea de către AGA. 


În ședința din 17 august se va aproba numirea membrilor Consiliului de Supraveghere, dar și durata mandatului și remunerația membrilor.

”În cel mult 15 zile de la publicarea convocării, acționarii, reprezentând cel puțin 5% din capitalul social, pot formula propuneri de candidaturi. În cerere vor fi incluse informații cu privire la numele, localitatea de domiciliu și calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcțiile respective. Lista cuprinzând informații cu privire la numele, localitatea de domiciliu și calificare a profesional al persoanelor propuse de către acționar pentru funcția de membru al Consiliul de Supraveghere va fi pusă la dispoziția acționarilor, putând fi consultate și completate de aceștia”, se mai arată în convocator, ceea ce nu este foarte clar ce tip de propuneri mai pot fi făcute din moment ce a fost angajată o firmă care a terminat această procedură.

Vizualizări: 2,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: