Vîlceanu: PSD are premier, dl Weber să meargă la premierul lui să rezolve problemele

Fostul ministru Dan Vîlceanu, deputat de Gorj, crede că PSD poate să rezolve problemele de la CE Oltenia doar că de la Gorj nu pare nimeni interesat. Vîlceanu spune că atunci când PNL avea premier el mergea la acesta și găsea soluții pentru companie. La fel poate face și Mihai Weber, liderul PSD Gorj. Cabinetul condus de Florin Cîțu este cel care a acordat un ajutor pentru plata certificatelor carbon, ceea ce a însemnat atunci compania.

Mihai Weber ar trebui să se ducă la premierul lui să rezolve problema, spune Vîlceanu, într-un interviu la Radio Infinit: ”Nu lucrează nimeni pentru ca această companie să reziste. PSD are premier. Foarte ușor se duce dl Weber la premierul lui, cum mă duceam și eu la Orban și la Cîțu, și rezolvam situații pentru companie.  (..) Ați acuzat PNL că nu vreau eu sau că nu vrem legea 197, apoi au dat (n.r- PSD) vina pe Virgil Popescu, ok, aveam noi premier și nu aveai cum să influențezi ce se decidea la Ministerul Energiei, acum PSD are premier, nu mai poți da vina pe PNL. Ei o să mai mintă, dar oamenii nu sunt fraieri”.

El a mai spus că reorganizarea CEO cu o filială lignit nu are logică și nu poate fi de ajutor pentru menținerea activității. ”Muți toată producția într-o altă companie, iar la CEO va fi personal TESA, care va funcționa ca un holding. Cu ce vei plăti salariile? Există aceste SPV-uri? Nu există practic, nu există un megawatt produs. Nu are nicio logică, dar la un moment dat o să aflăm mai  multe”.

Vizualizări: 2,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: