Interviu cu elevul gorjean care a luat zece pe linie la BAC-ul olimpicilor. Unde va studia!

Mihai Bratu, olimpicul care și-a trecut în palmares o nouă performanță remarcabilă după ce a luat examenul de Bacalaureat cu zece pe linie, va studia în Olanda. A fost deja admis la Universitatea din Delft. Mai are de trimis diploma de Bacalaureat. 

Într-un interviu pentru o televiziune națională, Mihai Bratu a vorbit despre planurile sale pentru viitor și despre cum a fost examenul de Bacalaureat.  

"Mi s-a echivalat proba de Română cu olimpiada de lingvistică, iar probele de Matematică şi Informatică au fost destul de lejere. Am avut ceva emoţii. Am depus contestaţie la Informatică şi abia după am obţinut 10. Pentru mine, examenul de Bacalaureat a fost mai mult ca o olimpiadă. Cursurile la facultate le voi începe pe 4 septembrie, puțin mai devreme față de alți colegi. Am susţinut deja probele de admitere din februarie şi acum doar trebuie să trimit diploma de Bacalaureat", a spus tânărul. 

Mihai a fost declarat cel mai bun participant al României din toate timpurile la Olimpiada Internațională de Lingvistică. În ultimii doi ani, a luat medalia de aur. Merge la competiția Internațională și luna viitoare. Va participa, tot în acest an, și la Olimpiada Europeană de Georgrafie.

Este șef de promoție, cu media zece, și a primit, luna trecută, titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 2,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: