Începe Festivalul „Lavandinne”

În acest weekend va debuta cea de-a 4-a ediţie a Festivalului Lavandinne care va avea loc în perioada 1-2 iulie, în Cartierul Polata din municipiul Târgu Jiu. Organizatorii anunță deja surprize pentru această ediție unde cei mici nu vor fi neglijați, urmând să participe la ateliere de creație în care fiecare dintre participanţi va avea ocazia să creeze diferite lucruri handmade, să picteze sau să confecționeze obiecte pe care le vor lua acasă.

Iubitorii lavandei dar și pasionații de activități în natură sunt așteptați în acest weekend la Polata, cartierul din Târgu Jiu unde, în zilele de 1 și 2 iulie are loc cea de-a 4-a ediție a Festivalului „Lavandinne”. Organizat de Lavandinne Store, în colaborare cu Le Charme, Happy Kids și SmartStart Club&Afterschool, festivalul le promite vizitatorilor două zile, pline de culoare, veselie, voie bună, creativitate din plin, toate într-un decor mov, de poveste!

În cadrul festivalului de vor organiza trei ateliere diferite (fiecare cu activități multiple în funcție de vârsta celor înscriși) în care fiecare participant va avea ocazia să-și dezvolte latura creativă, să creeze diferite lucruri handmade, să picteze sau să confecționeze obiecte pe care le va putea lua acasă, au precizat organizatorii. „De asemenea vom avea și pictură pe față, mascote și multe, multe baloane mov ce se vor înălța spre cer.

Produsele noastre cu lavandă vă așteaptă și ele, gătite ca de sărbătoare, să vă încânte simțurile si să vă parfumeze casele. Nu ne temem de soare, deoarece limonada cu sirop de lavanda și înghețata vor fi prietenele noastre și, desigur, când este vorba de copii spunem clar și dulceeee....

Nu vă dăm toate detaliile, vă lăsăm să descoperiți singuri surprizele.

Cei care sunt inspirați de locul nostru de poveste vor avea ocazia să-și procure plante ornamentale de grădină pentru a-și putea crea acasă propriul lor colțișor de rai. Vă așteptăm cu porțile deschise pe toți, pitici, și mari și mici, să vă creați cele mai frumoase amintiri în lanul cu lavandă”, a anunțat Lavandinne Store.

Programul de desfășurare pentru cele două zile este următorul: vizitare 01-02 iulie, între 11:00-19:00 și ateliere creative între 11:00-13:30, 14:00-15:30, 17:00-18:30.

Biletul de intrare la festival se achiziţionează direct de la locaţie şi costă 15 lei iar pentru copii sub 7 ani intrarea este gratuită. 

Vizualizări: 1,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: