Mărturia șocantă a adolescentului care a ucis-o pe fata de 14 ani

Adolescentul acuzat că a ucis o fată de 14 ani în grădina botanică din Craiova și l-a rănit grav pe prietenul ei a fost arestat preventiv. El susține că nu o cunoștea și că regretă că a omorât-o, conform avocatului său.

Cunoscuții fetei susțin însă, în continuare, că atacatorul era fostul ei iubit, care ar fi amenințat-o cu moartea după despărțire.

Avocatul Florin Ciocoiu, care îl reprezintă pe băiatul de 17 ani, a declarat că acesta a venit în Craiova din comuna Calopăr, și a mers să se plimbe în Grădina Botanică, unde i s-ar fi părut că s-a întâlnit cu două fete.

Băiatul ar fi declarat că i-a întâlnit întâmplător pe cei doi și că în clipa în care a trecut pe lângă ei s-ar fi uitat insistent la fata de 14 ani - motiv pentru care tânărul care era cu ea ar fi început cu el o dispută. În urma conflictului, suspectul ar fi scos din rucsac o armă albă cu lama de 19 centimetri și l-a lovit întâi pe prietenul fetei. Apoi pe ea.

„A mai dat o tură, s-a convins că sunt un băiat și o fată, s-a uitat la fată insistent, fata la el. Celălalt băiat i-a spus că n-are voie, de ce se uită la ea, și i-a dat doi pumni, în falcă și în stomac. El, atunci, a avut un exces de furie și a deschis rucsacul, ghiozdănelul, a scos mănușile și cuțitul. S-a dus după băiat, care a văzut ce s-a întâmplat (că a scos un cuțit n.r.), și a fugit. S-a dus după el și l-a doborât, l-a înjunghiat, dup-aia s-a dus după fată, pentru că îi era frică să nu spună fata ce a văzut, asta a fost motivația lui”, a declarat avocatul.

”După ce a terminat și cu fata, și-a pus și masca, nu cagulă, și a fugit pe poarta din spate”, a mai spus apărătorul.

Întrebat dacă adolescentul acuzat de omor are vreo remușcare, avocatul a declarat că: „A spus că îi pare rău pentru fată, răspuns la care noi am rămas puțin blocați. Și doamna procuror și eu am întrebat dacă și pentru băiat și a zis da, și pentru el, dar mai puțin, pentru că puteam să găsesc altă soluție să rezolv conflictul”, potrivit Pro TV.

Vizualizări: 2,531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: