Doi soți din Târgu Jiu, accident teribil pe autostradă

Doi tineri din Târgu Jiu și-au găsit sfârșitul într-un accident teribil, pe autostrada A1. Alexandru a murit la scurt timp după accident. N-a putut fi salvată nici soția sa, Diana. Ambii au rămas încarcerați. În mașină, se afla și unul dintre cei doi copii ai soților. A scăpat cu viață și a fost transportat la spital. 

Potrivit publicației dbonline.ro, accidentul cumplit s-a petrecut pe sensul București – Pitești, la kilometrul 74, pe raza localității Ionești, din județul Dâmbovița. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina în glisiera mediană.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, iar două dintre ele au rămas încarcerate. Pompierii militari și paramedicii dâmbovițeni au intervenit de urgență pentru a extrage persoane blocate și a acorda primul ajutor medical persoanelor rănite.

“În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime. Dintre acestea 2 persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost și ea transportată la spital”, se arată într-o informare a ISU Dâmbovița.

Cei doi vor fi înmormântați duminică.

Galerie foto


Vizualizări: 3,915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: