Scoarța: Explicații după ce au pus aparate de box lângă postul de Poliție

Edilul comunei Scoarța a dat explicații după ce imaginile cu aparatele de box puse chiar lângă ușa postului de Poliție din localitate au făcut înconjurul internetului și au stârnit tot felul de reacții. Mai multe echipe de control, inclusiv de la Poliție, au făcut verificări în teren. S-a constatat că existau avizele necesare pentru acest eveniment. 

Aparatele de box care au fost filmate în fața postului de Poliție au fost mutate. Edilul Ion Stamatoiu a declarat că acestea nu au funcționat cât au fost acolo, ci că au fost depozitate pentru o scurtă perioadă în acea zonă fără să incomodeze pe cineva.

"Nu a fost nicio problemă. Aparatele acelea nu au funcționat nicio clipă. Au fost descărcate acolo și atât. Apoi, într-un minut, au fost mutate. Nu s-a întâmplat nimic ilegal. A venit Poliția, au venit și au făcut verificări. Avem toate avizele necesare și nu s-a constatat nicio problemă. Festivalul se organizează pe platoul de lângă Căminul Cultural pe un teren ce aparține primăriei. Și clădirea in care funcționează Poliția aparține primăriei. Nu e adevărat că nu aveau loc oamenii să intre la Poliție. Era loc sa te duci și cu carul", a reacționat primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu. 

Poliția s-a autosesizat după ce Viorel Caragea a postat pe Facebook câteva filmulețe în care se vedeau aparatele de box chiar la intrarea în sediul postului de Poliție. "Cred că așa ceva nu mai există nicăieri în România. Cu mici, bere, aparat de box chiar în ușa Poliției, să nu mai aibă loc să intre cineva acolo. Ceva de noaptea minții", a spus Caragea.

Vizualizări: 1,481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: