Încep școala în clădiri proaspăt renovate

Noul an școlar începe în clase noi, cu mobilier și echipamente didactice noi, dar și cu microbuze electrice. În multe localități din județul Gorj, elevii și dascălii sunt așteptați în școli care și-au schimbat înfățișarea în ultimele luni. 

În școlile din Roșia de Amaradia, de exemplu, copiii și profesorii vor avea mobilier școlar nou. „Investim în educație. A început livrarea mobilierului şcolar. Am spus, zilele trecute, că astăzi începe livrarea mobilierului şcolar (nou) pentru toate unitățile scolare de pe raza localității și a ajuns. Ne pregătim pentru deschiderea noului an școlar”, a fost anunțul făcut de primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. 

Și în alte localități, școlile au fost modernizate, iar copiii vor avea la dispoziție microbuze electrice noi. În Tismana, toate unitățile de învățământ au fost renovate. „Vă anunț că de luni ne vom reîntoarce pentru începerea noului an școlar 2024/2025  în școlile care au fost în consolidare, renovare, dotare totală, care au fost finalizate în timp record, acestea fiind cinci la număr”, a anunțat primarul din Tismana, Petre Remetea.

Sunt și comune unde multe școli sunt în șantier, dar autoritățile au dat asigurări că procesul educațional nu va fi afectat.

Vizualizări: 762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: