Încă un termen la procesul de faliment al ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu va avea miercuri, 19 aprilie, un nou termen în dosarul în care mai mulți jucători dar și foști antrenori cer falimentul clubului care i-a folosit dar nu i-a mai plătit. Echipa se află în insolvență încă din luna februarie a anului trecut și a acumulat între timp mult mai multe datorii către jucători care se plâng că nu sunt plătiți.

Decizia din procesul de faliment al clubului ACS Viitorul Târgu Jiu se tot amână, în ultima lună fiind două amânări, din 22 martie, apoi din 5 aprilie.

În cazul fostului antrenor Ovidiu Dănănae, unul dintre cei care cer falimentul clubului, la termenul din 22 martie procesul s-a amânat pentru a se studia anumite înscrisuri depuse la dosar iar la data de 5 aprilie din cauza lipsei apărării, cel mai probabil clubul nefiind reprezentat la proces.

Tot de două amânări a avut parte și un alt fost antrenor, Alexandru Ciobanu, care cere falimentul ACS Viitorul Târgu Jiu într-un alt dosar.  La data de 22 martie s-a amânat cu mențiunea: „Acordă termen la data de 05.04.2023 pentru a se emite adresă către administratorul judiciar FORINSOLV SPRL pentru a depune înscrisurile solicitate”, iar la data de 5 aprilie s-a amânat din nou motivarea fiind: „Acordă termen la data de 19.04.2023 pentru observare înscrisuri”.

Tot de două amânări în ultima lună a aut parte și dosarul în care cere falimentul jucătorul Rus Ciprian iar dosarul în care George Tudoran a cerut falimentul fostei echipe care nu l-a mai plătit are termen tot pe 19 aprilie.

Pe portalul instanțelor de la Târgu Jiu există o mulțime de procese intentate de actuali sau foști jucători de la ACS Viitorul Târgu Jiu pentru litigii de muncă și drepturi bănești cum este cazul lui Paul Mitrică, acesta primind termen pe data de 27 aprilie.

Și fostul antrenor Eugen Trică a fost implicat în procesul de faliment, prin avocații acestuia, dar, între timp, părțile au ajuns probabil la un acord pentru că respectivul proces s-a încheiat la al doilea termen, la finalul anului trecut.

În privința creditorilor, care au de încasat bani după falimentul clubului, în categorie se află Primăria Târgu Jiu, TPSUT SRL, Succes All Security SRL, Succes Dezvoltare SRL, TPSUD SRL sau Succes Nic Com SRL, dar și o mulțime de jucători care au evoluat pentru ACS Viitorul Târgu Jiu, după cum se arată în Planul de Reorganizare al clubului.

Galerie foto



Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: