Baschetbaliștii revin miercuri în Sala Sporturilor pentru al treilea joc cu Steaua

CSM Târgu Jiu mai are nevoie de o victorie, pe teren propriu, în fața echipei Steaua București, pentru a se menține în Liga Națională de Baschet Masculin și viitorul sezon. Seria din play-out, dintre cele două echipe s-a mutat la Târgu Jiu după ce gorjenii s-au impus la București în ambele jocuri de săptămâna trecută.

Gruparea gorjeană conduce cu 2-0 la general în confruntarea cu Steaua, după cele două victorii de senzație înregistrate pe terenul de la București Baschetbaliștii CSM-ului vor să se impună cu 3-0 la general și au nevoie de încă o victorie în meciul de miercuri, de la Sala Sporturilor. ”Miercuri jucăm din nou contra Stelei și încercăm să închidem seria aici. Suntem în avantaj, avem 2-0. Este important cum vom trata meciul cu Steaua. Trebuie să intrăm cu atitudine, să ne apărăm terenul propriu, să avem un meci bun și să terminam cu o victorie”, a declarat căpitanul celor de la CSM Târgu Jiu, Porter Troupe, la conferința de presă premergătoare partidei cu formația bucureșteană.

Căpitanul Porter Troupe, a fost autorul aruncării ”nebune” din finalul meciului doi cu Steaua, care a adus cea de-a doua victorie în contul echipei din Târgu Jiu, și le cere colegilor săi să intre în meci cu atitudine, să profite de avantajul terenului propriu și să obțină victoria care să mențină gruparea gorjeană în elita baschetului românesc și în viitorul sezon.

Porter Troupe are încredere în echipa sa că se va impune, pentru că spune căpitanul gorjenilor, ”această echipă are abilități să câștige meciuri și a învățat să câștige”.

Suporterii baschetului gorjean sunt așteptați la meciul 3 al duelului cu Steaua care este programat miercuri, 19 aprilie, de la ora 18:30.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: