Au reluat antrenamentele la Târgu Jiu imediat după Paște

Sportivii CSM Târgu Jiu nu au avut prea mult timp liber de sărbătorile de Paște. Luni, în a doua zi de Paște și handbalistele dar și baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu s-au prezentat la datorie pentru a pregăti următoarele meciuri din campionat.

Ambele echipe de seniori ale CSM Târgu Jiu, handbal feminin și baschet masculin, au avut parte de sărbători liniștite după rezultatele din ultima perioadă. Dar nu prea multe zile libere pentru că luni ambele echipe au revenit la antrenamente în Sala Sporturilor.

De ceva mai multă liniște în acest sezon au parte handbalistele de la CSM Târgu Jiu care au avut evoluții bune și rezultate pe măsură, scăpând de grijile retrogradării. Echipa feminină de handbal, pregătită de antrenorul Liviu Andrieș, se află pe locul 9 în Liga Florilor și va juca și în Final 4 în Cupa României. În campionat fetele de la handbal revin pe parchet miercuri, 19 aprilie, când vor juca în deplasare, în sala Traiana din Vâlcea, în etapa a 21-a din Liga Florilor, cu SCM Rm. Vâlcea.

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au avut o săptămână frumoasă înaintea sărbătorilor pascale și au câștigat ambele confruntări cu Steaua de la București. Aflați în luptă pentru evitarea retrogradării, jucătorii de la CSM Târgu Jiu vor susține miercuri, 19 aprilie, al treilea joc cu Steaua. CSM conduce deja cu 2-0 în seria de meciuri cu Steaua.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: