Mărturia gorjeanului care l-a fotografiat pe Djokovic la Monte Carlo

Un fotograf din Gorj l-a surprins în imagini de colecție pe Novak Djokovic, la turneul Masters ce are loc la Monte Carlo. Florin Băltățoiu este din Bumbești-Jiu și și-a îndeplinit un mare vis în prima zi de turneu, când a reușit să-l surprindă pe numărul 1 mondial. 

"Nu pot descrie în cuvinte ce emoții, ce stări m-au încercat, să fii față în față cu numărul 1 mondial, cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile. Nu-mi venea să cred că sunt acolo și că el își vede nestingherit de treaba fără să fie deranjat", a mărturisit fotograful pentru Q Magazine. 

În final, liderul ATP a fost eliminat în optimi. 

"M-am urcat pe un zid și de acolo am început să fotografiez cât puteam. Antrenamentul lui Novak a debutat cu fața la soare. Goran oprea jocul, îi spunea ce să facă, îi arunca mingile, iar el le returna lui Borna Coric. Acesta a fost partenerul lui de antrenament.(...)

M-am dus glonț la poartă, l-am întrebat pe tipul de la security dacă și eu, ca fotograf, am voie înăuntru. Mi-a spus că da, am voie să fac poze de pe fundul terenului sau de la fileu. Au ieșit italienii afară și am intrat", a spus gorjeanul pentru Q Magazine.

Citește aici întreaga mărturie a gorjeanului. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: