Scandal cu acuzații de blat după un meci de Liga 4 câștigat cu 22-0

Un nou episod din seria neregulilor găsite la clubul de fotbal din Liga 4 AARO Muscelul Câmpulung este prezentat pe larg de ProSport. Sunt prezentate dezvăluiri halucinante legate de victoria la scor din meciul cu Juventus Victoria 1992 Bascov, scor 22-0, partida cu cea mai mare diferență de scor din Liga 4 Argeș din acest sezon.

Meciul dintre ARO Muscelul Câmpulung și Juventus Victoria 1992 Bascov a fost oprit de arbitru în minutul 67, la scorul de 22-0, după ce căpitanii celor două formații au cerut acest lucru. Regulamentul penalizează astfel ambele echipe, însă o decizie în acest caz va fi dată de AJF Argeș pe data de 20 aprilie.

Mai multe persoane care au fost prezente la această partidă, printre care și jucători de la Juventus Victoria 1992 Bascov, au vorbit cu ProSport despre neregulile de la acest joc. În disperarea de a face golaveraj și pentru ca jucătorii amatori de la Juventus Victoria Bascov să nu iasă de pe teren după doar câteva minute, gazdele de la ARO Muscelul Câmpulung ar fi recurs la tertipuri mai puțin ortodoxe. „Cei de la ARO ne-au zis că ne dau câte 200 de lei după meci și să îi împărțim doar cei 11 care am fost titulari. Ei au zis că ne dau bani ca să jucăm, că noi am vrut să stăm pe teren doar 15 minute, apoi să ieșim. Astfel, ei câștigau la «masa verde» cu 3-0”, e mărturia unuia dintre jucătorii oaspeților, sub protecția anonimatului.

Întrebat cine le-a zis că le dă bani dacă rămân pe teren, jucătorul de la Juventus Victoria 1992 Bascov a răspuns: „Mazarache și Costea. Și după aia au zis toți. După aia au zis că nu ne mai dau banii ca să nu afle comisia

și ne-au luat pizza”.

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: