Gorjean ademenit pe facebook și tâlhărit în Alba Iulia. Polițiștii au deschis o anchetă

Doi adolescenți din Cluj au fost arestați preventiv după ce au tâlhărit un bărbat din Gorj într-o parcare din Alba Iulia, sustrăgându-i 6.500 de lei. Alți doi tineri sunt cercetați pentru complicitate.

Incidentul a avut loc pe 9 august 2024, în jurul orei 00:30, când bărbatul de 36 de ani, din Crasna, Gorj, a mers la o întâlnire stabilită prin rețelele de socializare, într-o parcare din Alba Iulia, pentru a cumpăra bancnote de decor. La fața locului, a fost întâmpinat de patru indivizi care l-au amenințat cu violență, forțându-l să le predea suma de bani. Cei patru au fugit cu 6.500 de lei.

Polițiștii din Alba Iulia, cu ajutorul colegilor din Turda, au identificat și oprit în trafic autoturismul închiriat în care se aflau suspecții. În vehicul au fost descoperite sume de bani, două pistoale de tip airsoft, cuțite și bancnote false inscripționate ca „suvenir”.

Doi dintre tineri, ambii de 19 ani, din Vad, Cluj, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de tâlhărie calificată. Ceilalți doi, de 22 de ani, din Bobâlna și Cluj-Napoca, sunt cercetați pentru complicitate la tâlhărie calificată.

Vizualizări: 2,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: