Gorj: Dispută pe locul unde este parcat microbuzul școlar

Mare dispută în Consiliul Local într-o comună din Gorj, unde aleșii locali au dezbătut minute bune unde să fie parcat microbuzul de transport școlar. Microbuzul școlar din comuna Alimpești este parcat în curtea șoferului, spre nemulțumirea aleșilor locali.

Autoritățile locale au discutat despre construirea unui garaj pentru microbuz, însă nici această soluție nu a fost agreată de aleșii locali.

"Nu avem de ce să cheltuim bani pentru un garaj. Mai bine rămâne tot în curtea șoferului, mai ales că vin ploile și iarna; se trezește, îl pregătește, face căldură și duce copiii în condiții bune", a sugerat un consilier local.

În ultima ședință de Consiliu Local, aceștia au propus ca microbuzul să fie păstrat în curtea școlii.

"Nu are de ce să stea microbuzul școlar acasă la șofer. Dacă ne uităm la comunele vecine, nicăieri microbuzul nu este parcat acasă la șofer, ci fie la primărie, fie în curtea școlii. În ședința următoare vom stabili clar că microbuzul trebuie să rămână în curtea școlii. Șoferul va merge să îl ia de acolo, va transporta copiii și îl va lăsa tot acolo", a spus un alt consilier.

Aleșii locali doresc să primească și o situație cu cheltuielile din acest an pentru microbuzul școlar.

Vizualizări: 1,629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: