Gorj: Discotecă la marginea pădurii cu butoaie de tablă, baloți de paie și lumini ambientale

Trei zile de distracție și voie bună la Tismana, acolo unde autoritățile organizează discotecă în aer liber după modelul unui festival organizat în Sibiu. La marginea pădurii, cu butoaie de tablă, baloți de paie și lumini ambientale, tinerii și nu numai sunt așteptați să se distreze alături de DJ în perioada 13-15 august. Tot în această perioada aici se va desfășura și bâlciul anual de Sfânta Maria.

Autoritățile locale susțin că aici sunt așteptați peste 400 de comercianți și sunt organizate o serie de activități în perioada 12-15 august. ”Avem bâlci de Sfânta Maria și așa cum știe toată lumea este unul dintre cele mai mari târguri anuale din Oltenia. Anul acesta o să așteptăm peste 400 de comercianți cu diferite produse.  Avem și concursuri de dansuri și cântece ale tinerelor talente din zonă, dar vrem să organizăm și o defilare a costumelor populare din centrul orașului și până la târg. Am invitat ansambluri din mai multe comune din Gorj”, a precizat primarul Petre Remetea.

În premieră pentru tinerii din Tismana este organizată discotecă în aer liber după un model luat din zona Sibiului. ”Vrem să venim cu ceva nou pentru tinerii din Tismana, pentru că ei contează, ei sunt viitorul. O să organizăm discotecă în aer liber lângă pădurea unde se organizează bâlciul, dar într-o zonă mai retrasă, unde o să aducem butoaie de tablă, baloți de paie, punem lumini ambientale, iar atmosfera va fi întreținută de DJ. „Am văzut la un eveniment la Sibiu și am zis să fac și eu la fel”, a mai spus edilul din Tismana.

Vizualizări: 12,743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: