Încă un lider de sindicat s-a pensionat pe Legea 197

Cristian Vasile, președintele Sindicatului Termo Energia din Termocentrala Craiova II a ieșit la pensie! Acesta a beneficiat de Legea 197/2021 cea care reduce vârsta de pensionare cu 13 ani pentru angajații din sistem. 

Cristian Vasile a ținut să le mulțumească tuturor colegilor care s-au luptat cu toate puterile pentru ca legea respectivă să fie pusă în aplicare. 

"De astăzi sunt pensionar cu acte în regulă. Mulțumesc tuturor colegilor de la Craiova ll și din Sindicatul Energia Rovinari (Motru, Tg Jiu, Turceni, Ișalnița) plus Sindicatul de la Iași care au crezut și au luptat pentru Legea 197 și deblocarea ei cât s-a putut. Mulțumesc colegilor de la Craiova ll pentru încrederea pe care mi-au acordat-o să îi reprezint și sunt mândru că am luptat alături de oameni cu demnitate, pe care nu o să-i uit.Voi fi alături și prezent în continuare la manifestările organizate pentru aplicarea tuturor beneficiilor Legii 197. Vă mulțumesc pentru tot timpul în care am luptat împreună și am câștigat drepturi de care beneficiez și eu astăzi. Vă salut și vă respect!", este mesajul transmis de proaspătul pensionar Cristian Vasile. 

Vizualizări: 7,249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: