Gama extinsă de pompe hidraulice și aplicațiile lor versatile

Activitățile de manipulare și basculare a mărfurilor grele au cunoscut o creștere semnificativă din punct de vedere al eficienței și performanței datorită sistemelor hidraulice încorporate la nivelul mașinilor de mare tonaj. Pompele hidraulice reprezintă principala componentă a sistemului care ajută la transformarea energiei hidraulice în forță mecanică, făcând posibilă ridicarea unor cantități mari de marfă, reducând costurile de operare. Alege din oferta de pompe de basculare de la Sisteme Hidraulice varianta potrivită pentru utilajele pe care le deții!

Descoperirea gamei variate de pompe hidraulice


Ultimii ani au reprezentat o perioadă de dezvoltare și inovație pentru sistemele hidraulice utilizate în domeniile industriale, date fiind eficiența și performanța de care acestea dau dovadă în cadrul unei game variate de sarcini de lucru. Datorită acestui lucru, în prezent există numeroase tipuri de pompe hidraulice dintre care poți alege în funcție de activitățile pe care le desfășori. În funcție de procesul prin care trece lichidul hidraulic pentru a genera energie mecanică există pompe hidraulice:

●      cu pistoane - presiunea lichidului este controlată în permanență pentru a adapta puterea generată în funcție de sarcina desfășurată. Aceste pompe utilizează principiul refulării, iar mișcarea lichidului în sistem este determinată de poziția pistoanelor față de axul central: radială sau axială, fiind o opțiune fiabilă și versatilă pentru diferite domenii de activitate.

●      cu roți dințate - sunt potrivite în cazul activităților care implică lichide cu vâscozitate ridicată, dat fiind faptul că mișcarea continuă a roților susține deplasarea cu o viteză constantă a acestuia prin spațiul care se creează prin distanțarea și apropierea acestora. 

●      cu debit variabil - reprezintă o soluție foarte avantajoasă prin prisma fapului că permite ajustarea modului de acțiune în funcție de natura sarcinii desfășurate. Asta înseamnă că este posibilă controlarea cantității de lichid care circulă în sistem prin schimbarea geometriei interne a pompei cu ajutorul unei plăci interne, pentru a obține forța de basculare necesară. 

Pompe hidraulice pentru toate nevoile industriale


Diversitatea de pompe hidraulice vine cu avantajul faptului că devine foarte ușor să găsești varianta potrivită pentru activitatea pe care o desfășori atât timp cât te orientezi către un distribuitor de încredere. Indiferent de industria în care activezi, de operațiunile pe care le desfășori sau de capacitatea de care ai nevoie pentru ca forța determinată să fie suficient de mare pentru a susține ridicarea cantităților grele de marfă. Este necesar să alegi acele opțiuni care respectă standarde înalte de calitate, performanță și siguranță pentru ca utilizarea acestora să fie lipsită de orice risc. La Sisteme Hidraulice SRL te așteaptă o selecție variată de pompe hidraulice proiectate pentru a servi unor nevoi variate, de la branduri de renume în domeniu, cum ar fi Interpump (IPH) sau OMFB Hydraulics, care pun accent pe inovație și calitate în vederea susținerii creșterii performanței de lucru.

Cum să alegi cea mai bună pompă hidraulică pentru proiectul tău


Există multe aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi pompa hidraulică pentru a te asigura că se pliază întocmai nevoilor tale de lucru, de la capacitate și presiunea maximă suportată, la nivelul de compatibilitate cu diferite utilaje sau tipul de aplicații pentru care au fost proiectate. 

Pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru proiectul tău, Sisteme Hidraulice SRL a dezvoltat un serviciu gratuit de consultanță prin intermediul căruia poți beneficia de asistență de specialitate în vederea alegerii pompei potrivite. În acest mod poți discuta cu un expert în domeniu care îți va prezenta în detaliu toate opțiunile disponibile și îți va face recomandări personalizate în funcție de așteptările comunicate pentru a avea garanția achiziției ideale. 

Pompa hidraulică poate influența performanța activității companiei tale, motiv pentru care este important să optezi pentru un model de calitate superioară adaptat nevoilor tale!

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: