Fost prefect: Gorjul poate fi pus pe hartă pentru investiții și turism

 „Putem pune județul Gorj pe hartă pentru investiții, pentru turism!” O spune fostul prefect Iulian Popescu, în prezent candidat la Senat din partea PNL. Iulian Popescu a întărit, și de această dată, ca și la alegerile locale, ideea că județul Gorj se poate dezvolta prin turism și investiții.

Iulian Popescu e sigur pe reușită la alegerile parlamentare. E convins că și PSD, și PNL vor obține câte un mandat de senator, cu toate acestea „lucrurile încă se joacă și nu lăsăm motoarele mai puțin turate.” 

 „Putem pune județul Gorj pe hartă pentru investiții, pentru turism, toate având ca rezultat direct mai mulți bani și mai multă prosperitate pentru cetățenii județului Gorj”, a spus fostul prefect de Gorj.

Iulian Popescu a comentat și dezbaterile electorale aprinse de pe rețelele de socializare. “Eu nu mă ocup nici cu săbii, nici cu cuțite. Nici la propriu, nici la figurat. Mi-am folosit toate armele pe care le are un politician: scrisul, vorbitul, alte instrumente legale pentru toate acțiunile pe care le-am desfășurat în ultima perioadă neținând cont de funcția pe care o ocupam în acel moment. Și după ce nu am mai fost prefect, am continuat să fiu alături de cetățeni, să aduc transparență în privința modului în care e gestionat banul public”, a mai spus Iulian Popescu, într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: