Florin Stângă a luat doi foști jucători de la ACS Viitorul Târgu Jiu 

Fost antrenor la Târgu Jiu, Florin Stîngă a mai luat un jucător important de la ACS Viitorul Târgu Jiu din sezonul trecut. Stângă l-a adus la CS Tunari și pe Radu Rogac, jucător de bază la prima echipă a ACS Viitorul, la fel cum a fost și Adrian Stoian, cel pe care l-a pregătit la Târgu Jiu până în iarnă.

Astfel Stîngă a adus la Tunari doi jucători pe care i-a pregătit sezonul trecut la Târgu Jiu. Este vorba de Radu Rogac, jucător de 28 de ani, fundaș, care a jucat la ACS Viitorul Târgu Jiu până în vară dar și de Adrian Stoian, fundaș de 25 de ani, Ultima dată la SR Brașov, dar anterior a jucat sub comanda lui Stîngă la Târgu Jiu, de unde a plecat în iarnă, odată cu Raul Opric, Alex Sîrbu și Paul Mitrică.

CS Tunari continuă astfel campania de achiziții interesată dusă până acum, care consemnează schimbări majore de lot.

Radu Rogac este un fotbalist din Republica Moldova (Bălți), iar în sezonul trecut a evoluat în 22 de meciuri de Liga 2 și a marcat un gol pentru. Prima experiență în România a fost consemnată la Ripensia, în perioada septembrie 2020 – iulie 2022.

Noul fotbalist al Tunariului a evoluat pentru Ripensia în 30 de meciuri de Liga 2 și a înscris un gol. În ediția 2020/2021 a prins 17 partide, toate începute ca titular, iar în sezonul 2021/2022 a evoluat mai puțin, în 13 jocuri, în nouă dintre ele fiind utilizat din primul minut. Anterior, a mai avut experiențe în Republica Moldova, Uzbekistan și Malta.

Adrian Stoian, adus la CS Tunari la cerința clară a lui Florin Stîngă, cel care l-a adus și la Târgu Jiu.

Adrian Stoian a venit la CS Tunari după o experiență de jumătate de an în Liga 3, la SR Brașov. El a fost antrenat de Florin Stîngă, ”principalul” ilfovenilor, în chiar stagiunea precedentă, pentru că jucătorul a început sezonul la ACS Viitorul, în Liga 2. În jumătate de an la clubul din Târgu Jiu, Stoian a bifat 14 partide în campionat și a marcat un gol.

Stoian a mai evoluat la AFC Odorheiu Secuiesc și Astra până acum, unde a fost pregătit și de Florin Stîngă. În sezoanele trecute, cei doi au colaborat și la SR Brașov.

Galerie foto


Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: