Universitatea Craiova, învinsă de campioana Bulgariei!

Oltenii de la Universitatea Craiova au pierdut cel de-al treilea meci de verificare din cantonamentul din Bulgaria. Meciul amical din cadrul stagiului de pregătire din Bulgaria cu campionii de la Ludogotets s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Universitatea Craiova a întâlnit, în complexul „Evima” din Bansko, campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, care s-a impus cu scorul de 2-0. Bulgarii au dominat meciul în timp ce Universitatea Craiova a trecut extrem de rar în jumătatea adversă.

Caio Vidal Rocha a deschis scorul în minutul 25, după o fază în care bulgarii s-au distrat cu echipa lui Neagoe. Dezastrul a fost complet pentru craioveni, fiindcă Alexandru Mitriţă s-a accidentat în prima repriză şi a ieşit de pe teren, după ce a fost călcat pe tendon. În partea secundă, jocul a păstrat aceleaşi coordonate şi bulgarii şi-au dublat avantajul prin Matias Tissera, în minutul 67.

Universitatea Craiova a început în formula: L. Popescu – Borţa, Raul Silva, Badelj, Ndong – Mateiu, Al. Creţu – A. Ivan, M. Danciu, Mitriță – Koljic. Au intrat: Lazar – Vlădoiu, Roguljic, Cîmpanu, Bancu, Găină, Trică, Sala, Căpăţână.

În precedentele meciuri amicale de la Bansko, Universitatea Craiova a învins formaţia bulgară Botev Plovdiv cu 2-0, goluri Creţu (4) şi Gaşpar (75) şi cu acelaşi scor pe vicecampioana din Kosovo, Drita Gijlan, goluri Creţu (76) şi Roguljic (83). 

Ultimii adversari ai Universităţii Craiova în cadrul stagiului din Bulgaria, vor fi Lokomotiv Plovdiv, marţi, 4 iulie, şi Slavia Sofia, în ultima zi în Bulgaria pentru olteni, joi, 6 iulie.

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: