Flavius Stoican a programat un amical după victoria cu Steaua

După succesul de răsunet cu Steaua, echipa lui Flavius Stoican  a disputat un amical. Antrenorul a dorit să vadă la lucru și ceilalți jucători care nu au jucat în meciul cu Steaua.

Deși Liga 2 s-a reluat la finalul săptămânii trecute, CSM Reșița a jucat un meci amical la mijlocul săptămânii. După victoria cu Steaua (scor 3-1) a întâlnit o formație din Liga 3, Voința Lupac, clasată pe locul 7 în Seria 7.

Testul, care s-a disputat pe terenul divizionarei a treia, s-a terminat cu victoria la limită a trupei lui Flavius Stoican, 1-0.

Total neașteptat a fost anunțată partida de verificare, mai ales că Reșița a obținut o victorie importantă în weekendul trecut, cu Steaua. Singurul gol al meciului de marți a fost reușit de Ciprian Rus, în prima repriză, în minutul 20, conform informațiilor oferite pe Facebook de CSM Reșița.

A fost o modalitate pentru Stoican să le dea minute și jucătorilor care nu au evoluat în partida cu formația din Ghencea, pentru a vedea, după perioada de pregătire care nu s-a terminat în urmă cu foarte mult timp, în ce măsură poate conta pe ei în ultimele runde de sezon regular și în play-off sau în play-out.

”Principalul” formației din Liga 2 a trimis pe teren, în cele două reprize, jucătorii pe care a vrut să îi vadă la treabă, în aceste zile în care pregătește și etapa a 17-a din campionat, când urmează prima deplasare din acest an, pe terenul Slatinei.

În urma succesului cu Steaua, CSM Reșița a ajuns la 23 de puncte acumulate în 16 meciuri și se află pe locul 8 în Liga 2.

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: