Victorie pentru Universitatea Craiova în etapa intermediară

Universitatea Craiova a câștigat cu greu meciul cu Petrolul, scor 3-2, în etapa 28 din Liga 1. După victoria de pe „Ilie Oană”, Ivaylo Petev, antrenorul oltenilor, a anunțat că unul din atacanții săi ar putea pleca.

Întrebat de succesul cu Petrolul, Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova, a spus că echipa sa nu a făcut deloc un meci rău la Ploiești. Tehnicianul bulgar a anunțat că bosniacul Elvir Koljic este ca și plecat de la echipă și a ținut să precizeze că cine îl va înlocui va trebui să dea totul pe teren.

„Am spus, vom ști sigur ce se întâmplă cu Koljic zilele viitoare. E o situație normală, avem un lot numeros și, cine va intra în locul lui, trebuie să dea totul. Un meci bun pentru suporteri, nu și pentru antrenor. Nu am făcut un meci rău, mai ales în prima parte, am avut ocazii.

Ne-am propus să nu mai repetăm greșelile pe care le făceam în startul reprizei a doua, dar le-am dat șansa să marcheze și au egalat. Nu e nimic nou pentru noi, dar, după asta, am continuat să luptăm pentru cele trei puncte și cred că am meritat să câștigăm.

Titlul? Nu. Obiectivul meu este să câștig următorul meci. Nu e o întrebare pentru mine. Eu încerc să-l readuc pe Ivan într-o formă bună”, a spus Ivaylo Petev.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: