A aflat că poate pleca în mijlocul sezonului!

Jucătorul Universității Craiova, Elvir Koljic, ar fi pe picior de plecare de la echipa din Bănie. Bosniacul nu știe deocamdată mare lucru despre viitoare sa destinație.

Atacantul le-a transmis apropiaților că este sănătos, n-are vreo problemă medicală, fiind surprins de faptul că n-a prins lotul la meciul cu Petrolul, din etapa intermediară. 

Mihai Rotaru este pe cale să mai vândă un jucător important, într-o perioadă în care Craiova și-a revenit în Liga 1, izbutind să o bată greu pe FC Voluntari, scor 2-1.

Elvir Koljic nu va juca în meciul de la Ploiești, însă atacantul nu știe deocamdată ce se va întâmpla cu el, adică dacă va continua în cele din urmă în Bănie, ori va părăsi campionatul.

Cert este că bosniacul măcinat de multe accidentări a participat la ultima ședința de pregătire și este apt pentru duelul din această rundă intermediară, doar că Ivaylo Petev nu l-a inclus pe acesta în lot, susțin cei de la ProSport.

Se pare însă că Elvir Koljic ar fi aproape de un transfer într-un campionat exotic, conform fanatik.ro. “El este un atacant pe care îl vedeam peste Rrahmani. Dar s-au legat accidentările incredibil. Au fost foarte multe”, a spus Florin Gardoș, conform sursei citate.

Koljic a jucat 31 de minute cu Voluntari și a reușit să înscrie la Botoșani, într-un meci încheiat la egalitate, scor 2-2, care i-a salvat postul bulgarului Petev.

Petrolul și Universitatea Craiova se vor întâlni pe „Ilie Oană”, joi, de la ora 18:30.

Vizualizări: 428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: