Încă un fost antrenor de la Pandurii, la Junior Târgu Jiu!

Antrenorul Cristi Popescu a fost cooptat în echipa de antrenori a clubului AS Junior Târgu Jiu. Acesta va lucra la creșterea generațiilor de micuți fotbaliști alături de alți doi foști colegi de la Pandurii. 

Unul dintre cluburile de fotbal care pregătește numeroase grupe de copii și juniori în cele mai bune condiții este Junior Târgu Jiu. 

Echipa de antrenori a clubului a fost completată recent cu antrenorul Cristi Popescu, cel care a lucrat ultima dată ca antrenor la Pandurii Târgu Jiu iar acum se va alătura foștilor colegi de la Pandurii, Adrian Popescu şi Florin Popete.

„Avem plăcerea și bucuria să vă anunțăm colaborarea cu antrenorul Vasile Cristian Popescu, fostul jucător emblematic al celor de la Pandurii Târgu Jiu. Suntem fericiți ca a acceptat colaborarea cu clubul nostru și pe aceasta cale ii urăm mulți ani lângă noi și cât mai multe performanțe. Mulțumim pentru încrederea acordată! Bine ai venit în familia Junior Târgu Jiu!”, au transmis cei de la Junior pe pagina oficială.

Clubul Junior are deja șapte ani de existență și a ajuns la peste 100 de copii legitimați, având acum cinci grupe de copii pe diferite categorii de vârstă și nivel de pregătire. Deși a pornit la drum doar cu un antrenor, Junior Târgu Jiu are acum patru antrenori.

„Suntem mândri de ce am realizat până în acest moment și munca noastră nu se oprește aici, continuăm înscrierile pentru completarea și formarea de noi grupe a viitorilor fotbaliști la categoriile de vârstă 2012 – 2019”, anunța clubul Junior încă de anul trecut. Junior Târgu Jiu este unul dintre cluburile care a reușit achiziționarea unui autocar propriu doar pentru micii fotbaliști.

Vizualizări: 1,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: