LPF a stabilit programul play-off-ului Ligii 1

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul play-off-ului Ligii 1. Din data de 17 martie vor începe meciurile decisive pentru lupta la titlu.

Nu mai este foarte mult, iar sezonul regulat se va încheia, astfel că LPF a stabilit programul celor șase echipe ce vor accede în lupta finală pentru titlul de campioană. Play-off-ul va avea 10 etape, sistemul de desfășurare fiind tur-retur, în perioada 17 martie – 19 mai.

În acest moment sunt doar trei echipe sigure de prezența în play-off, acestea fiind FCSB, CFR Cluj și Rapid. Chiar dacă mai sunt trei etape până la sfârșitul sezonului, lupta pentru play-off este una foarte strânsă, Universitatea Craiova și Farul Constanța ocupantele locurilor 4 și 5 au în prezent 42, respectiv 41 de puncte, fiind nesigure de prezența în primele 6. Pentru ultimul loc bătălia este una foarte dură, Hermannstadt, UTA, Petrolul, U Cluj, Sepsi, ba chiar și Oțelul Galați, au șanse matematice să prindă ultimul loc care duce în play-off.

Play-off-ul va începe în 17 martie și se va încheia în data de 19 mai, iar în această perioadă LPF a introdus și o etapă intermediară, în data de 25 aprilie, fiind un ajutor pentru Edi Iordănescu deoarece acesta va avea mai mult timp la dispoziție jucătorii care evoluează în campionatul intern.

Vizualizări: 589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: