FCU Craiova a renunțat la gorjeanul Dan Vasilică

Adrian Mititelu a luat o decizie radicală și s-a despărțit de Dan Vasilică, omul său de încredere pe care l-a avut de o bună bucată de timp la FC U Craiova. Preparatorul fizic este considerat probabil vinovat pentru situația grea în care a ajuns gruparea din Bănie, care nu își mai face acum speranțe în lupta pentru play-off.

FC U Craiova nu merge deloc bine iar Adrian Mititelu a hotărât să pună capăt colaborării cu preparatorul fizic al echipei, gorjeanul Dan Vasilică. Asta chiar dacă l-a apărat în dese rânduri și chiar a renunțat la anumite colaborări pentru a-l păstra în club.

„Mulțumim, Dan Vasilică! Îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes pe viitor”, a fost anunțul făcut de FC U Craiova, în cursul zilei de luni.

Dan Vasilică a fost și antrenor la FC U Craiova, atunci când trebuia găsită o variantă după despărțirile de alți antrenori.

Plecat acum din Bănie, Vasilică a fost pe bancă și la victoria clară obținută de FC U Craiova în fața Farului, scor 4-0.

Vizualizări: 820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: