Echipa pregătită de Adrian Roșu va juca în Turneul Semifinal B

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat pe teren propriu, scor 63-70, contra CSM Oradea și a ratat calificarea la Turneul Semifinal A. Meciul disputat vineri a contat pentru etapa a 10-a din Campionatul Național.

CSM Târgu Jiu a pierdut vineri, la mare luptă, meciul decisiv pentru calificarea la Turneul Semifinal A. Site-ul oficial al clubului a informat că partida a fost una extrem de echilibrată, în care Oradea a reușit să se impună pe final de meci. „Băieții lui Adi Roșu au făcut un meci bun pe faza defensivă, dar diferența a fost făcută de faza ofensivă, acolo unde gorjenii nu au prins o zi tocmai bună. Oradea, care dispune de o echipă foarte bună la acest nivel, a profitat de indeciziile gorjenilor la finalizare și a reușit să câștige partida. Echipa pregătită de Adrian Roșu va juca acum în Turneul Semifinal B”.

Antrenorul gorjean a fost destul de afectat de ratarea calificării: ”Din păcate pierdem pe final de meci, la 7 puncte, dar am jucat destul de bine. Din păcate, azi nu a fost ziua noastră norocoasă. Am ratat multe oportunități clare de a marca. Am respectat ceea ce am avut de respectat în apărare, cu mici greșeli, normale, dar în atac am fost puțin sub ceea ce ne-am fi dorit. Să nu uităm însă că această echipă a Oradei a bătut Clujul. Din păcate nu a fost să fie anul acesta. Cu această înfrângere ne calificăm la Turneul Semifinal B, dar le-am explicat și băieților, pentru mine nu înseamnă nimic faptul că suntem în Turneul Semifinal B. Chiar dacă vom câștiga toate meciurile, maxim putem termina pe locul 17 în clasament. Și eu nu mă identific cu acel loc și nu îmi doresc ca cineva din echipa noastră să se identifice cu locul 17”.

Mai există totuși o șansă, ce-i drept foarte mică, de a prinde Turneul Semifinal A. Condiția ar fi ca în acest weekend, Constanța să piardă, acasă, cu penultima clasată. Adrian Roșu admite că  este puțin probabil să se întâmple acest lucru, care ar fi o surpriză imensă. ”Singura noastră șansă teoretică este ca CSM Constanța să piardă un meci cu penultima clasată din grupa lor, acasă la Constanța. Șansele după părerea mea sunt 0 din acest punct de vedere. Sper ca Dumnezeu să ne facă o surpriză, dar cu toată încrederea pe care o am în El știu că va fi foarte puțin probabil. După ce va trece weekend-ul și vedem clar rezultatele, vom seta următoarele obiective pentru echipa noastră și vom continua să ne antrenăm, pentru a ne lua revanșa în sezonul viitor”, a mai precizat Adi Roșu pentru csmtargujiu.ro.

Gorjenii așteaptă rezultate din acest weekend, după care vor stabili strategia pentru finalul de sezon.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu.

Vizualizări: 294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: