Echipa gorjeanului Dragoș Militaru e neînvinsă în amicale

Unirea Dej continuă rezultatele pozitive în meciurile amicale disputate în această iarnă. Sâmbătă, 27 ianuarie 2024, din nou la Baza Unirea din Cluj-Napoca, divizionara secundă a întâlnit FC Bihor Oradea, liderul Seriei a 8-a a Ligii 3, pe care a învins-o cu scorul de 2-1, după ce la pauză a avut 1-0.

În precedentul joc test echipa lui Dragoș Militaru  deplasat la Cluj-Napoca pentru a întâlni SCM Zalău, lider în Seria 10 a Ligii 3. Și de această dată trupa din Dej a mers din nou la Baza Unirea pentru a disputa un amical cu liderul Seriei a 8-a a celui de-al treilea eșalon, FC Bihor Oradea.

„Nou-venitul Alexandru Dulca a marcat pentru Unirea Dej în minutul 27, cu un voleu de la circa 12 metri, iar diferența de scor putea fi mai mare, dacă Denis Golda nu ar fi irosit o șansă uriașă de a înscrie. În partea secundă a jocului, Gabriel Fulga (52) a ratat de puțin ținta, de la 11 metri lateral stânga, însă echipa lui Militaru a mai avut o șansă de a înscrie după ce Ciprian Călugăr (68) a fost faultat în careu. Același Alexandru Dulca a executat și a marcat lângă bară din stânga portarului.

Au băgat mingea în plasă și orădenii, la scurt timp după al doilea gol al dejenilor. Sergiu Ciocan, plecat în această iarnă chiar de la Unirea Dej, a redus din diferență cu un șut de la 17 metri, golul său fiind ultimul al întâlnirii”, se arată în cronica acestui joc prezentată de liga2.ro.

Pentru Unirea Dej, acesta a fost al treilea amical disputat în această perioadă de pregătire de iarnă, după 0-0 cu Corvinul, la Simeria, și 2-1 cu SCM Zalău, la Cluj-Napoca.

Echipa antrenată de Dragoș Militaru are următorul amical stabilit pentru sâmbătă, 3 februarie, cu CSM Deva, locația în care va avea loc nefiind încă stabilită. 

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: