Primul meci acasă din retur pentru echipa de tineret

Echipa CSM Târgu Jiu, care evoluează în Campionatul Național de Tineret la handbal feminin, are programat la finalul acestei săptămâni un nou meci în campionat. Duminică, 28 ianuarie, va juca, pe teren propriu, în prima etapă din retur, contra SCM Gloria Buzău. 

După o pauză de mai bine de două luni, Campionatul Național de Tineret la handbal feminin programează a doua etapă la rând în decurs de 4 zile. 

Joi, handbalistele CSM Târgu Jiu au jucat în capitală, cu Știința București, iar duminică, 28 ianuarie, vor juca, pe teren propriu, contra SCM Gloria Buzău. 

Handbalistele lui Andrei Enache revin pe teren propriu după două luni și jumătate de la precedenta partidă, cea cu SMC Craiova, partidă pe care au câștigat-o cu 37-30. 

Gorjencele vor victoria la primul meci din acest an de pe teren propriu dar misiunea nu va fi una ușoară, după cum a informat csmtârgujiu.ro, și trebuie să treacă de Gloria Buzău, ocupanta locului 5 în serie. 

Andrei Enache vrea determinare maximă din partea fetelor sale și o mai mare atenție pe faza defensivă: ”Este un meci pe care ne dorim foarte mult să-l câștigăm și de la care vreau să văd un progres în jocul fetelor, în special pe faza defensivă.

De asemenea, îmi doresc să văd foarte multă determinare, dar și bucuria de a juca handbal. Dacă reușim să îmbinăm aceste două aspecte, cu siguranță vom avea numai de câștigat”.

Partida va începe la ora 12:30 și contează pentru etapa a 8-a din Seria B Feminin.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET

EDIȚIA 2023-2024

SERIA B FEMININ

ETAPA 8

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 28 IANUARIE 2024

ORA 12.30

CSM TÂRGU JIU – SCM GLORIA BUZĂU

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: