Au obiectiv să încheie în locurile 1-4 în Grupa 11-18

CSM Târgu Jiu demarează seria meciurilor din Grupa 11-18, din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95. Echipa lui Kresimir Basic va juca primul meci din grupă, în deplasare, la Ploiești, contra CSM Baschet petrolul Ploiești.

Înainte de a demara seria de meciuri din această grupă, CSM Târgu Jiu și-a stabilit și obiectivul pentru Grupa 11-18, respectiv  clasarea între primele patru echipe. 

În acest weekend, CSM Târgu Jiu începe lupta pentru o clasare cât mai bună în Grupa 11-18. Gruparea gorjeană a anunțat că vrea să termine faza a doua a campionatului între primele 4 echipe din această serie. O clasare între primele 4 ar cântări enorm în play-out, atunci când gruparea gorjeană ar beneficia de avantajul terenului propriu.  ”Obiectivul nostru în partea a doua a campionatului este să terminăm în locurile 1-4 în Grupa 11-18, pentru a putea folosi avantajul terenului propriu în play-out. Nu ne gândim acum cu ce echipă vom juca în play-out, trebuie să luăm meci cu meci și să acumulăm cât mai multe victorii. Important este să terminăm în primele patru echipe din Grupa 11-18”, a declarat la conferința premergătoare partidei de la Ploiești, antrenorul Kresimir Basic.

Prima luptă pentru îndeplinirea obiectivului se duce la Ploiești. CSM Târgu Jiu pornește faza a doua de pe poziția a doua (locul 12) cu 11 puncte(5/1), în timp ce echipa prahoveană începe cu 9 puncte, de pe locul 4(3/3). 

Galerie foto


Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: