Victorie în primul meci de pregătire al Gilortului!

Primul meci de pregătire disputat de gorjenii din Liga 3 de la Gilortul Cărbunești a avut loc sâmbătă dimineață, la Târgu Jiu. Adversarul a fost echipa de juniori CSM Târgu Jiu U19 iar  Gilortul s-a impus cu scorul de 4-0.

În primul meci de pregătire din 2024, trupa antrenată de Mario Găman și Boby Staicu a întâlnit formația U19 a clubului CSM Târgu Jiu. Partida dintre cele două echipe a avut un format de două reprize a câte 40 de minute fiecare, a anunțat clubul din Cărbunești care a reușit o victorie categorică, cu 4-0. „Băieții noștri au înscris câte două goluri în fiecare parte a jocului. Bogdan Dănăricu (12’) și Adelin Pîrcălabu (21’) au marcat până la pauză, iar Florin Marica (63’, 77’) a reușit dubla în actul secund”.

De la oaspeți a lipsit portarul Alexandru Oprița, care a fost învoit de club și nu a participat la convocarea la meciul de la Târgu Jiu precum și Leonard Gheorghe, cel care se va alătura lotului începând de luni.

Gilortul (repriza 1): Iuțalîm – Dănescu, Siewe, Marina, Lazăr – Avrămescu, Habet, Dănăricu – Pîrcălabu, Șchiopu, Gîlcescu.

Gilortul (repriza 2): Iuțalîm – Mataracu, Nejoiu, Lazăr, Popescu – Roncea, Brujan, Pătrășcoiu – Bărănescu, Săulescu, Marica.

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: