E convins că PNL ar fi câștigat Primăria Târgu Jiu la renumărarea voturilor

Liviu Cotojman, primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia, este dezamăgit de situația voturilor pentru Primăria Târgu Jiu, care nu au mai fost renumărate.   Acesta este convins că PNL ar fi câștigat Primăria Târgu Jiu la renumărarea voturilor și susține că  liberalii nu au pierdut bătălia electorală ci o bătălie cu instituțiile statului!

Primarul Liviu Cotojman consideră că primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, nu ar mai fi câștigat alegerile la o eventuală renumărare a voturilor.

Edilul a explicat că bătălia liberalilor din data de 9 iunie nu a fost una electorală ci una ”cu instituțiile statului”, precizând că acum primarul Romanescu are o mare problemă cu electoratul din Târgu Jiu. Cotojman e convins chiar că la o eventuală renumărare a voturilor candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu ar fi câștigat alegerile. 

„Dacă se ajungea la decizia de a se renumăra voturile eu zic că puteau apărea surprize. Dacă într-o secție unde s-a renumărat au fost acele surprize, de ce să nu credem că se putea întâmpla și în altele. Suntem în situația de a spune că am pierdut și această bătălie cu instituțiile statului. Până la urmă, noi PNL-ul nu credem că nu am pierdut bătălia electorală ci am pierdut o bătălie cu instituțiile statului. 

Pentru că, dacă ajungem în situația de a renumăra voturile, cu siguranță noi suntem cei care am câștigat Primăria Târgu Jiu. Acum, Marcel Romanescu trebuie să conștientizeze că are o problemă majoră cu electoratul din Târgu Jiu, și, poate că în acest mandat, dacă va avea ocazia, o va rezolva”, a declarat Liviu Cotojman la Radio Infinit.

În ceea ce privește faptul că PNL nu a reușit să câștige alegerile la Consiliul Județean, Liviu Cotojman a spus că, și de această dată, electoratul ”a fost păcălit și manipulat de către PSD”.

Vizualizări: 1,954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: