Lider PNL, către un social-democrat: Datorită lui Ciofîcă ați câștigat

„Dacă faceți vreun chef, chemați-l și pe Ciofîcă. Datorită lui ați câștigat alegerile!” Mesajul vine de la liberalul Liviu Cotojman și este adresat social-democraților care au câștigat cea mai importantă primărie din Gorj la o diferență de o mie de voturi. 

S-a discutat mult pe seama propunerilor făcute publice de candidații PNL, a mai continuat Liviu Cotojman într-o emisiune la Radio Infinit, dar acestea erau realizabile, a mai dat asigurări edilul.

„PSD a manipulat prin minciunile din campania electorală. Nu v-a trecut prin cap ideile inovative anunțate de PNL. Vi s-au părut SF, noi am venit și cu identificarea problemelor, dar și cu soluții. Unele din proiectele expuse în campanie sunt palpabile și realizabile”, a spus Liviu Cotojman.

În final, primarul din Roșia de Amaradia a avut și un mesaj pentru social-democrați: „Dacă faceți vreun chef, chemați-l și pe Ciofîcă. Datorită lui ați câștigat alegerile. Dacă nu era candidat, aveați o problemă. Nici nu ar trebui să ă bucurați. Să vă faceți analiză să vedeți ce aveți de făcut”, a mai declarat Cotojman în cadrul aceleiași emisiuni.

Liviu Cotojman a obținut cel mai bun rezultat din rândul edililor de la PNL. A obținut un nou mandat cu peste 80% din voturile celor care s-au prezentat la urne.

Vizualizări: 2,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: