Primar liberal: „Lui Romanescu i-a trecut glonțul pe la ureche!”

Primarul liberal de la Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, este unul dintre liberalii care nu au avut emoții la recentele alegeri. Edilul, care a câștigat confortabil un nou mandat, cu peste 85% din voturi, consideră că primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, nu ar mai fi câștigat alegerile la o eventuală renumărare a voturilor.

Primarul PSD al Târgu Jiului, Marcel Romanescu, a fost aproape să piardă alegerile locale, dacă nu cumva le-a și pierdut, pentru că s-au reclamat numeroase fraude la vot și s-a cerut renumărarea voturilor, asta în timp ce diferența față de contracandidatul liberal, Iulian Popescu, a fost de doar 3%.

Primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, crede că, la o eventuală renumărare a voturilor, ar fi putut apărea surprize la Târgu Jiu. 

„Situația de la Târgu Jiu este una de neînțeles, în condițiile în care lupta, așa cum spuneam, a fost o luptă strânsă. Pentru că Marcel Romanescu se regăsea într-o situație mai puțin favorabilă, în sensul că el nu a putut fi absorbit de electoratul PSD. Mai mult decât atât, se simțea în oraș o nemulțumire la adresa dumnealui și rezultatul nu a mai fost așa cum și-l dorea. Spunea mereu că se pune problema doar a procentajului, dar nu a mai fost așa. I-a trecut glonțul pe la ureche, iar dacă se ajungea la decizia de a renumăra voturile eu zic că puteau apărea surprize. Dacă într-o secție a fost acea surpriză, de ce să nu credem că s-a întâmplat și în altele!”, a concluzionat primarul Liviu Cotojman referitor la situația nelămurită a voturilor exprimate pentru primăria Târgu Jiu.

Liberalii au solicitat insistent renumărarea voturilor la secțiile din Târgu Jiu, după ce au constatat nereguli în procesele verbale de la anumite secții de votare dar solicitările le-au fost respinse. 

Vizualizări: 2,583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: