Iulian Popescu: Dacă suntem mulți nu au ce să ne facă. Ne toacă dacă suntem pe bucăți

 “Mă simt ca într-un film cu mafia siciliană!” E afirmația făcută de fostul prefect al județului Gorj, Iulian Popescu. Acesta a declarat la Radio Infinit că sunt gorjeni care îi scriu că sunt abuzați psihologic, șantajați sau amenințați și le promite că-i va consilia gratuit din punct de vedere juridic. Iulian Popescu a candidat la primăria Târgu Jiu și a pierdut în fața lui Marcel Romanescu la 1000 de voturi. De asemenea, a solicitat continuu renumărarea voturilor fiind mai multe nereguli senalate, dar acest lucru a fost respins de membrii Biroului Electoral Municipal.

 “Nu vă mai fie frică! Dacă suntem mulți nu au ce să ne facă. Ne toacă dacă suntem pe bucăți. Haideți să ne trezim, cetățenilor! Acesta e apelul meu! Pentru toți oamenii care au aceste presiuni psihologice, șantaj, întreprinzători șantajați, cetățeni abuzați, amenințați să mă caute. Sunt garantul lor, îmi asum acest război. Vreau să aduc normalitatea în Târgu Jiu și în județul Gorj. Le ofer servicii juridice gratuite, plătesc avocați. Vreau să stăm împreună pentru că nu se mai poate. Mă simt ca într-un film cu mafia siciliană aici în Gorj”, a declarat Iulian Popescu.

Cât privește formula noului Consiliu Local, Iulian Popescu e de părere că alianțele s-au făcut deja din ziua alegerilor. „Există patru partide în Consiliul Local: PSD, PNL, AUR și Verzii. AUR și Verzii, cât timp votează să nu se renumere voturi în secție, putem concluziona că ei s-au înțeles deja pentru o alianță în Consiliul Local”, a afirmat Iulian Popescu, fost prefect de Gorj.

Vizualizări: 2,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: