Liberalii nu și-au ridicat mandatele de consilieri locali. Urmează atac în instanță

Liberalii care au câștigat poziția de consilieri în cadrul Consiliului Local Târgu Jiu nu și-au ridicat mandatele.

Șapte consilieri locali are PNL la Târgu Jiu. Aceștia au refuzat să își ridice mandatele până la rezolvarea contestațiilor.

Liberalii spun că procesul de votare a fost fraudat în Gorj și că se vor lupta pentru a demonstra acest lucru.

”Nu am ridicat mandatele. Are o semnificație pentru ca vom aștepta să vedem toate contestațiile și sesizările pe care le-am facut și care sunt în curs și la BEJ și la BEC. Așteptăm să se soluționeze într-un fel sau altul. Teoretic, ar fi trebuit să primim răspunsurile. Eu nu mi-am ridicat mandatul. Nu și-au ridicat nici colegii mei. Așteptăm soluții la cele două contestații, după care mai avem căi de atac în instanță, după care mai avem și o altă soluție, să mergem cu plângeri penale pentru fraudele pe care noi le-am constatat în secțiile de votare. O să vedem cine a fraudat votul. Avem și probe, declarații de la oameni, buletine de vot care au altă textură, procese verbale modificate, procese verbale în alb”, a spus liberalul Mihai Prunariu, la Radio Infinit.


Convinși de neregulile din secțiile de votare, PNL Gorj a cerut renumărarea voturilor. Mai departe, membrii partidului vor face sesizări la Înalta Curte de Casație.

”Vom face contestație la Înalta Curte de Casație și Justiție. Dacă o fraudă nu a fost descoperită în flagrant, asta nu înseamnă ca rămâne așa și se închide. Există și a doua cale de probare. Fapta rămâne faptă. Avem 272 de anexe. Am stat de vorbă cu foarte mulți oameni, și, din punctul nostru de vedere, există foarte multe fraude”, a afirmat Prunariu.

Vizualizări: 2,913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: