Drum pietruit de voluntari într-un sat din Gorj

Un drum sătesc din Bumbești-Pițic a fost pietruit cu ajutorul voluntarilor. Mai mulți localnici au dat o mână de ajutor angajaților primăriei ca să pietruiască un drum de pământ. Este vorba de drumul sătesc de la Jitaru spre Șuvar, care nu a mai fost reparat din 2016.

Voluntarii și-au adus propriile utilaje și au ajutat Primăria. "Acestei acțiuni, coordonate de viceprimarul Florin Martescu, s-a alăturat un grup de voluntari care au venit cu utilajele proprii- tractoare cu remorci. Au transportat și basculat pe acest drum, aproximativ câte 6-7 remorci de fiecare, cu piatră spartă. Administrația publică locală apreciază inițiativa și implicarea acestor voluntari într-o astfel de acțiune, pentru a da o mână de ajutor comunității și le mulțumește pentru solidaritatea cetățenească", a fost mesajul autorităților locale.

Acest drum nu mai fusese balastat din anul 2016 și necesita lucrări de reparație. Aceste lucrări vor continua și pe alte drumuri și ulițe deteriorate, pentru a fi aduse într-o stare bună și să poată fi circulabile atunci când va începe campania agricolă de primăvară, mai anunță primăria.

Galerie foto





Vizualizări: 4,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: