Angajata unui fast-food din Gorj, sancționată

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Gorj au efectuat o serie de controale la mai multe unități alimentare de pe raza județului, pentru a se asigura că sunt respectate normele aflate în vigoare. Astfel, în urma verificărilor, angajații instituției au aplicat și sancțiuni în valoare de 3000 de lei.

Una dintre amenzi, de 1.200 de lei, a fost încasată de o angajată a unui fast-food. Femeia nu manipula produsele alimentare conform regulilor sanitar-veterinare. De asemenea, tot 1.200 de lei a fost amenda primită de persoană fizică.

”Am aplicat o sancțiune în valoare de 1.200 de lei unei angajate a unui fast-food, pentru recepționarea produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitare-veterinare și pentru siguranța alimentelor privind manipularea și depozitarea produselor alimentare. De asemenea, tot 1.200 de lei este amenda aplicată unei persoane fizice pentru că a transportat și comercializat pește înafara spațiilor aprobate sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor”, transmite DSV Gorj.

O amendă în valoare de 600 de lei a fost acordată și unei exploatații non-profesionale.  

Vizualizări: 5,522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: