Depistată sub efectul drogurilor

O tânără de 25 de ani, din municipiul Timişoara, a fost depistată de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajelor din municipiul Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 20 august, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, un tânăr de 27 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăriei, din comuna Bălești și fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La aceeaşi dată, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au depistat în trafic, un bărbat de 34 de ani, din comuna Crușeț, în timp ce conducea pe DN 6B Crușeț, un ansamblu de vehicule format din tractor și semiremorcă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21 august, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, un bărbat de 29 de ani, din comuna Bolboși, în timp ce conducea un autoturism pe strada Siretului, din municipiul Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 2,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: