Debut greoi pentru olteni în noul sezon!

Meciul dintre FC  Hermannstadt și Universitatea Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Meciul a avut o mulțime de ocazii  ale oltenilor, dar niciun gol.

Hermannstadt și Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Dacă în prima repriză s-a jucat echilibrat, în partea a doua oltenii au dezlănțuit o rafală de ocazii la poarta lui Căbuz, dar portarul sibienilor și imprecizia oltenilor la finalizare au făcut ca tabela să rămână neschimbată.

Cei de la Craiova au protestat împotriva regulii U21 la acest meci iar Mitriță a fost ținut pe banca de rezerve și a fost introdus în minutul 60. În repriza secundă, cu el pe teren, raportul șuturilor pe spațiul porții a fost 8-0 în favoarea Universității Craiova.

Liga 1 a început vineri cu o mare surpriză, Unirea Slobozia, la primul meci din istorie în Liga 1, a învins Farul, la malul mării. Apoi, în Hermannstadt - U Craiova, oltenii l-au lăsat pe bancă pe Mitriță, un protest fiindcă FRF nu le-a permis să nu mai folosească un jucător U21 pentru a pregăti viitorul traseu european în Conference League. 

Vizualizări: 437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: