Dan Vasilică a încheiat cinci ani de emoții cu FCU Craiova!

Gorjeanul Dan Vasilică a încheiat cei cinci ani petrecuți alături de FCU Craiova cu o despărțire amiabilă. Cel puțin așa a anunțat FCU Craiova care a postat oficial mulțumiri la adresa preparatorul fizic gorjean care a ocupat deseori și postul de antrenor principal, în perioadele mai dificile ale formației din Bănie.

În total, din perioada în care formația olteană era în Liga 3, Dan Vasilică are cinci ani de muncă pentru echipa lui Adrian Mititelu. 

Dan Vasilică a fost omul de încredere al lui Adrian Mititelu în ultimii ani  și a ocupat postul de antrenor principal interimar în trei rânduri în perioada în care a fost responsabil și de pregătirea fizică a celor de la FCU Craiova.

Atât din punctul de vedere al clubului cât și al antrenorului, despărțirea a fost una amiabilă, chiar dacă au fost voci care au spus că jucătorii au reclamat o stare de oboseală.

La rândul său, antrenorul gorjean, a postat un mesaj de mulțumire la adresa echipei lui Mititelu, după ce clubul oltean a anunțat oficial despărțirea: „Mulțumesc, FCU! Mulțumesc pentru 5 ani de emoții, de bucurie, de realizări! Am început aceasta frumoasa aventură in Liga 3 cântând în fata Peluzei Sud la prima victorie cu Lipova… iar in al patrulea an jucam baraj pentru Europa cu CFR CLUJ! Pe tot acest parcurs am suferit și m-am bucurat alături de oameni deosebiți, de caractere frumoase ce mi-au devenit a doua familie, FAMILIA FCU! Mulțumesc familiei Mititelu pentru încrederea acordată, colegilor, jucătorilor, suporterilor!”

Dan Vasilică este născut în Târgu Jiu și a condus ca „principal” câteva echipe din ligile inferioare înainte de a se specializa pe pregătire fizică: Internațional Bălești, FC Bistrița și ACS Șirineasa, actuala ACS Viitorul Târgu Jiu de la care a mai avut o ofertă de a antrena. Ca preparator fizic a lucrat la Pandurii Târgu Jiu, Csikszereda, FC Argeș și FCU Craiova, acolo unde a fost apreciat și a lucrat în ultimii cinci ani.

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a declarat în mai multe rânduri că Vasilică este cel mai bun preparator fizic din România, fiind specialistul care a rezistat în club oricâți antrenori ar fi fost demiși. 

Galerie foto


Vizualizări: 628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: