Dacia Bigster a intrat în teste pe șoselele din România

Noul SUV de la Dacia va fi lansat în curând, iar testele cu cel mai mare SUV Dacia de până acum se desfășoară acum în România. Mai mulți șoferi au putut fotografia noile modele camuflate aflate în teste pe Autostrada A1.

Dacia pregătește lansarea celui mai mare SUV din portofoliu, Bigster, care va fi poziționat deasupra modelului Duster în gama actuală a producătorului autohton. Lansarea oficială a acestuia se apropie rapid, informează  ProMotor.

Deși sub camuflaj ar putea părea un Duster de nouă generație, dimensiunile sugerează că este Bigster, un model mai mare. Noul model va folosi platforma CMF-B, împărțită cu Duster III, iar asemănările în design nu sunt întâmplătoare, ambele fiind inspirate de conceptul Bigster.

Cele două mașini vor avea multe elemente de design comune, dar diferențele majore vor include ampatamentul și lungimea totală pentru a maximiza spațiul interior pentru pasageri și bagaje. Bigster va fi cu aproximativ 20 cm mai lung decât Duster, pentru a se poziționa clar în segmentul SUV-urilor compacte.

Deși nu există încă imagini ale interiorului, este de așteptat ca Bigster să împartă multe caracteristici cu noua generație Duster, inclusiv tabloul de bord, sistemul de infotainment și comenzile. Bigster, versiunea mai mare a Daciei Duster, urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor, așa că așteptarea se va încheia în curând.

Galerie foto


Vizualizări: 2,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: