Schimbare radicală a vremii 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va schimba radical în următoarele zile. După mai multe zile cu temperaturi de peste 30, chiar și 40 de grade Celsius, se anunță ploi și vijelii.

După valul puternic de căldură, meteorologii anunță că vremea se mai răcește, iar în unele zone ale țării sunt anunțate vijelii, ploi și grindină. 

În regiunile vestice și sud-vestice se anunță momente de instabilitate atmosferică, mai ales la orele după-amiezii. Temperaturile vor scădea considerabil și în partea de sud-est a teritoriului.

ANM a emis prognoza meteo pentru duminică, potrivit căreia vremea se răcește considerabil în toată țara. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 34 de grade Celsius, iar minimele între 9 și 20 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil, iar pe parcursul zilei vor fi înnorări, averse și descărcări electrice local la munte, în sud-est și în centru. De asemenea, în unele zone este anunțată grindină.

Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în regiunile extracarpatice, dar și pe crestele Munților Banatului și Carpaților Meridionali.

Vizualizări: 2,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: