CSO Filiaşi a numit un antrenor care a trecut pe la Târgu Jiu

Victor Naicu fostul ajutor al lui Adrian Mutu la FC Voluntari, este noul antrenor al performerei Cupei României, CSO Filiaşi. Doljenii au fost conduși doar un meci de vicepreședintele-antrenor, numind acum principal pe fostul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu.

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Victor Naicu, va fi antrenorul performerei acestei ediții a Cupei României, CSO Filiaşi, după ce Mario Găman s-a despărţit de gruparea doljeană chiar după jocul din optimi cu FC Hermannstadt și la finalul turului Ligii a 3-a, semnând cu Pandurii Târgu Jiu.

Fost antrenor în vara anului trecut la ACS Viitorul Târgu Jiu, doar pentru câteva luni, Victor Naicu a parafat un contract până la finalul acestui sezon cu gruparea doljeană. Deşi iniţial era anunţat Alin Pârvuică, vicepreşedinte al clubului, ca înlocuitor pentru Mario Găman, cei de la CSO Filiaşi au optat în cele din urmă pentru instalarea lui Naicu pe banca tehnică, la patru ani după ce acesta a mai antrenat Filiaşiul, tot în Liga a 3-a, cu rezultate destul de bune.

În vârstă de 48 de ani, Victor Naicu a fost antrenor principal la Universitatea Craiova, când ”de facto” aceasta a fost antrenată de Daniel Mogoşanu, în 2016, acelaşi rol îndeplinindu-l Victor Naicu şi pentru Adrian Mutu, când cei doi s-au aflat la FC Voluntari, acum 3 ani.

Mario Găman a părăsit formaţia doljeană după ce a dus-o până în sferturile de finală ale Cupei României, având un parcurs fantastic, în care le-a eliminat, pe rând, pe: CS Cârcea (Liga 4, 3-0 în deplasare), Vediţa Coloneşti (Liga 3, 11-10 după lovituri de departajare, acasă), ACS Viitorul  Târgu Jiu (Liga 2, 3-2, acasă), UTA Arad (Liga 1, 1-0, acasă) și FC Hermannstadt (Liga 2, 6-5 după loviturile de departajare).

În campionatul Ligii 3, CSO Filiaşi este pe locul 7 în Seria 6 după nouă meciuri jucate în 10 etape, cu 13 puncte. În weekend-ul trecut, doljenii au reuşit să învingă pe teren propriu liderul seriei, Viitorul Dăeşti, scor 2-1. Meciul cu Dăești a fost condus de pe bancă de vicepreședintele-antrenor.

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: