Petrolul Stoina, neînvinsă în tur, dar deranjată de arbitraj

Una dintre echipele care nu au pierdut nici un meci în noul sezon de Liga 4 este Petrolul Stoina. În ultima etapă de la judeţ din week-end, petroliştii de la Stoina au jucat în deplasare, la colegii de la Ţicleni, scorul fiind egal, 2-2.

Derby-ul ultimei etape de la judeţ s-a încheiat la egalitate, ocupantele locurilor 3 şi 4 remizând pe terenul de la Ţicleni.

Petrolul din localitate a încheiat meciul cu petroliştii de la Stoina cu scorul de 2-2, dar arbitrajul partidei l-a supărat pe primarul de la Stoina. Laurenţiu Anghel a felicitat echipa din Stoina pentru parcursul fără eşec din acest sezon acuzând arbitrul acestei partide că a făcut un joc în favoarea gazdelor: „Din nou felicitări echipei Petrolul Stoina în meciul cu Petrolul Țicleni scor 2-2.Astăzi un arbitru jalnic, un arbitru care nu merită să conducă la centru echipe nici măcar de divizia a-lV-a,  a făcut un joc doar în favoarea gazdelor de la Țicleni. Să-i fie rușine! Avem 5 etape fără înfrângere, chiar dacă unii sau împotrivit victoriilor echipei Petrolul Stoina”.

Jiul Rovinari rămâne lider şi după etapa a 5-a, având un parcurs bun, fără eşec, în ultima etapă împunându-se în faţa celor de la Petrolul Bustuchin, scor 1-0. Şi a doua clasată, CSO Turceni rămâne neînvinsă după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în meciul cu Minerul II Mătăsari.

Liga 4, Rezultate etapa 5

CSO Turceni - Minerul II Mătăsari 2 - 0

Jiul Rovinari - Petrolul Bustuchin 1 - 0

Petrolul Ticleni - Petrolul Stoina 2 - 2

Viitorul Negomir - Internațional Bălești 0 - 2

Minerul Motru - Unirea Țînțăreni 2 - 1

Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: